Taylor Swift nepřestává překvapovat

Hudbu Taylor Swift mám ráda už od dob, kdy se v hitparádách probojovávala se svým country žánrem. Ačkoliv mě její první CD s názvem Taylor Swift nějak naprosto minulo, zbožňuju její songy už od Fearless. V posledních letech se od klasického country stylu odklonila a vydává se směle na cestu popu, ale ani to mi nevadí. Stejně jako mi nevadí, že skládá písně o svých bývalých láskách. Dělá to spousta umělců a ještě daleko větší spousta jich zpívá o sexu a o tom, jak by měly ženské nakrucovat své zadky.

Nechápu všechny ty lidi, kteří jí nemůžou přijít na jméno, odsuzují ji a vyloženě nesnáší. Mně je na ní sympatické to, že si jde za svým cílem, je bezprostřední, své fanoušky má ráda a dokáže si ze sebe udělat legraci. Její písně jsou o něčem a mají jiskru a to předvedla i svým posledním videoklipem, který mi na první pokoukání vyrazil dech. Nejen proto, že jsem se už v Blank Space zabouchla do hlavního hezouna (naprosto prvoplánové a taaaak jasné… ach, ty jeho oči), teď ještě musela přijít s Dominicem Sherwoodem! Toho žeru už od chvíle, kdy jsem zjistila, že bude hrát ve Vampýrské akademii… navíc umí sám krásně zpívat.

Taylor, útočíš na mé ženské libido a děláš to skvěle. Pokud vám video nebude stačit, rozhodně se podívejte na pár fotek. Čert vem to, že je písnička o Harrym z One Direction, stejně mě bere Dominic.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge