Zase o rok starší…

Pravda, spíš bych měla napsat o rok a měsíc starší, ale on ten čas někdy běží neuvěřitelně rychle, že se nestačíte ani zastavit.

Musím říct, že nemám rok, kdy bych měla úplný klid a byla se vším spokojená. Život mi háže do cesty jednu překážku za druhou a já se vší silou snažím ji překonat. Jak jinak vysvětlit to, že v Praze budu už pátým rokem. Bydlím ve třetím bytě. A nově mám už i třetí práci. Vážně.

V té bývalé jsem měla smlouvu na dva roky, takže jsme si řekli pápá a přiznám se, že poslední měsíce minulého roku byly poměrně náročné. Hledání nové práce byl záhul a rozhodování, kterou si nakonec vybrat, tak trochu sázka do loterie a do budoucna. Doufám, že jsem si zvolila dobře. Zatím jsem se toho hodně naučila, ale taky je to poměrně hodně náročný job. Tak uvidíme… zatím najíždím na třetí měsíc zkušebky.

Nově je mi už měsíc 29. Cítím se nějak jinak? Ani ne. Cítím, jak mi třicítka klepe na dveře? To ano. Zatím stále bez trvalého vztahu a s několika kily navíc. Můj cíl? Být v životě šťastná. Na tom jediném opravdu záleží, ať si každý říká, co chce.

Takže mým hlavním předsevzetím pro letošní rok je být šťastná. Těšit se na to, co mi každý den přinese. Objevovat nová místa, cestovat, učit se nové věci a prostě se bavit. Protože je toho tolik okolo…

Zdroj obrázků: Kaboompics.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge