Mandalou ku šťastnějšímu životu!

V poslední době se cítím dost unavená ze všeho okolo sebe. Z práce chodím unavená tak, že se mi kolikrát nic nechce a ani když jdu zrovna po práci do fitka, zase tolik mě to neodbourá, jako to bývávalo kdysi. Vím, že potřebuju nějakou změnu. A protože mám spoustu kamarádů, co mají různé zájmy, můžu se u nich inspirovat.

101 mandalPro odreagovačku jsem se rozhodla to zkusit u něčeho, čemu se říká mandala. Možná teď budu vypadat, že jsem úplmě mimoidní, ale donedávna jsem nevěděla, že něco jako mandaly existují, a už vůbec bych nevěděla, co je to zač. Pokud jste klikli na odkaz výše, dostali jste se k chytré tetičce Wiki, tudíž nemá smysl, abych tady vše zbytečně a okázale vysvětlovala. Můžu vám jen ve zkratce říct, že jde o vybarvování diagramu, u něhož si skvěle odpočinete. Alespoň pro mě je to úžasná forma relaxace, kdy můžu naprosto vypnout a prostě si jen kreslit.

Do úvodu článku jsem dala svou fotku první mandaly, kterou jsem si pro vybarvování zvolila. Jen ten kousek jsem dělala dobré 2 hodiny a vůbec mi nepřišlo, že ten čas tak šíleně rychle utíká. Mandal si v knihkupectví koupíte hromady. Dokonce jsem v Neoluxoru viděla také speciální mandaly jen pro děti. Já si pořídila 101 mandal pro krásný den, které u nás loni vydalo nakladatelství CooBoo.

Nevím, jak dlouho mi vybarvování všech těch 101 mandal zabere, ale je mi to celkem fuk. Jen ať to trvá věčně! Chci se odreagovat, chci najít nový směr v životě a pokud mi k tomu dopomůžou mandaly (a taky měsíc ve společnosti paleo stravy – o tom zase příště), jenom dobře.

Určitě to zkuste taky, nebudete litovat.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge