Můj srdcebeat jen pro tebe nechám znít

Nikdy jsem nebyla fanoušek Kryštofů, tedy na rozdíl od mé sestry, asi proto, že mě Krajčo v pozdějších letech neskutečně vytáčel. Pamatuju si jeho začátky v Medůze, tehdy mi přišel fajn. Pak se to nějak zlomilo a sám Krajčo mi začal lézt neskutešně na nervy, ale musím uznat, že jejich písničky mi poslední roky pěkně hrají do noty. Kryštof není jen Krajčo, je to dalších 6 členů.

Těší mě také vědomí toho, že pocházejí z Havířova. Tedy města vedle Karviné, kde jsem sama nějaký čas dojížděla pracovat, občasně zajela do Globusu, na hlavní náměstí, podívat se na květinový průvod, mám tam kamarády a známé a tak dále… I z toho důvodu se mi moc líbil krok Kryštofů, kdy se rozhodli k oficiálnímu odhalení videoklipu uspořádat hodinový koncert na Nové Karolině v Ostravě. Moc se mi líbí to, že jako jedni z mála opravdu nezapomínají na své kořeny, často se vrací a mají tady k našemu kraji blízko.

Co se týče jejich nové písničky, je na ní dost cítit americký vliv. Přece jenom psali, že nové album natáčeli v Americe a ten světovější styl tam osobně cítím. Na druhou stranu mi ale přijde, že většinu songů posledních let mají hodně podobnou (stejně jako tomu je u Chinaski). I tak ale oceňuju, že i nadále zpívají česky a nepodlehli angličtině.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge