A Cup Of Style

V posledních měsících jsem zjistila, že jsem od čtení knižních blogů přešla ke čtení blogů lifestylových, beauty nebo food. Hledám v nich inspiraci, zajímavé novinky a prostě se bavím tím, co dělají ostatní. Sleduju taky hodně českých a zahraničních vlogerů na Youtube. Rozhodla jsem se vám své oblíbence postupně ukázat.

Na A Cup Of Style jsem narazila na Youtube úplnou náhodou, když jsem se dívala na nějaké videa Zoelly (o tom více příště) a musím říct, že si mě holky získaly už od prvního videa. Nikča a Lucka jsou sestry, které sice kdysi začínaly každá na svém blogu, ale nakonec zůstaly na jednom, což jim oběma velmi svědčí.

Blog bych zařadila spíš do kolonky lifestyle. Mají opravdu krásné fotky a výborně sladěné outfity, jejich fotky jídel moje chuťové buňky vždycky maximálně vydráždí a jejich vlogy z každodenního života mě neskutečně baví. Obě dvě mi jsou hodně sympatické a i když jim kolikrát závidím všechny ty zážitky i spoustu dalšího, závidím jim to zdravě a přeju jim, aby se jim i nadále dařilo, protože jsou vážně moc fajn.

A Cup Of Style můžete sledovat na:

Facebooku

Youtube

Instagramu

Jejich nedávný livestream:

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

4 komentáře

  1. Holky znám, ale nesleduju teda. Spíš blog než na youtube. Ale poslední dobou taky spíš jedu osobní a takové blogy, vlogy. Sleduju třeba Teri Blitzen, Goga, Jirku 😀
    Veronika recently posted…Fitness deník #4My Profile

  2. Já jsem zjistila, že si u těch vlogů strašně dobře odpočinu a taky se dozvím dost tipů i na věci tady v Praze. Jelikož jsem tu pořád naplavenina, nevím, co za to stojí, co se chystá a tak dále a je fakt, že mi ta videa vždycky zpříjemní den.

  3. Sím tě, taky jsem 24 let žila v díře jménem Karviná a nedám na ni dopustit a vždycky se těším, až ji zase navštívím 🙂 Praha je fajn, pořád se tu něco děje, ale taky tu plno věcí stojí plno peněz a lidi tu jsou odtažitější, s čímž mám já jako poměrně otevřený člověk docela problém.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge