Byl první máj, večerní máj, byl lásky čas…

„Moudrý je ten, kdo se dovede učit od druhých.“
Ernest Thompson Seton

Jenže prdlačky. Ono je totiž 1.září a ne 1.května. Mimochodem… pokud jste se chystali jít do kina na film Máj, upusťte od toho. Hrůza hrůzoucí. Na Stropnickém je hezký jenom ten kůň a z Jarmily nám udělali prostitutku… asi. Nechoďte, nechoďte… varuju vás!

Dneska jsem absolvovala svou první jízdu v provozu. To bylo teda něco. Něco hodně… to nemá ani výraz. Já vím, že je to všechno jenom o cviku. Ale ježiši, to bylo poprvé, co jsem jela 70tkou! To se s 20tkou a jízdou po parkovišti za letňákem fakticky srovnat nedá. Ještě že jsem po cestě natrefila na řidiče, kteří si všimli toho nápisu Autoškola a dávali si mnohem větší pozor, než já. Fuj to!

V Prioru byla dneska 20% sleva, takže se zákonnitě šlo na nákupy. A já si koupila nové přezůvky, i když do školy teda vážně žádné nepotřebuju – tak ale… na „po doma“ se to hodí vždycky. A ještě jsem mamču uvrtala do koupě „sportovního baťůžku“ – ne že bych se snad někdy pokoušela aktivně sportovat… pokud sportovat, pak jedině pasivně – jenže ten baťůžek je totiž ze stejné série, jako má jedna úžasná kabela (NE kabelka… kabelky do fuj!)… takže jsem prostě neodolala…

Foto: Kaboompics.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge