Přemek prkenná podlaha

„Radost z uvažování a z chápání je nejkrásnějším darem přírody.“
Albert Einstein

Dneska je úterý. Úterý je dobrý den. Je to den boje za dobrou snídani. Alespoň podle Bebe. A co je to podle mě?

Den jako každý jiný. Anebo možná taky ne. Možná se dneska událo něco výjimečného.

Bohužel.

Jen jsem dneska vstala okolo osmé hodiny ráno, poutírala a poumývala nádobí a pak se vrhla na uklízení a vyklízení pokoje. Teda… uhm… tolik prachu… no pfujt! A to byl jenom koutek s televizí. Co potom ten zbytek. No, zase takovou bordelářku ze sebe dělat nemusím, že. ^^

Na CSFD mám odhodnoceno už skoro 500 filmů (přesněji 460) a pořád to není konec. Já jsem vážně kulturní maniak. O čemž vypovídá i to, jak jsem se pustila do psaní článků na stmiwani.wz.cz Twilight vesmír mě prostě baví… no. A na film se fakt těším, což už jsem nejednou říkala. A je mi totálně jedno, že to podle trailerů vypadá na nějakou poťouchlinu. I tak se těším.

A jak jsem na tom s doménou…? Složitě. Pokračování příště.

Jsem kulturní maniak. Tečka.

Tatík mi dneska zase nadával. Nic nového pod sluncem. Tak si říkám, jestli mí rodiče ví, že mají i druhou dceru a že ta se fláká mnohem víc než já. A jenom proto, že mi škola začíná skoro o měsíc později, po mně přece nemusí každý den štěkat… no ne? Jeden aby se z toho pomalu zbláznil.

Jsem TwiTuber. A baví mě to.

Počkat… já jsem tak nějak vůbec YouTubeTuber. LOL To je strašný slovo. Prostě a jednoduše – když najedu na YT, dokážu tam klidně strávit i celý den. Až takový jsem cvok. Ale kdo cvokem není?

Zítra bych měla jít na testy z autoškoly a později do Kaufu na schůzku ohledně brigády na inventuru. Jajx! Snad to bude dobrý.

Jinak – zítra by měla mít Nikitka svou první jízdu či co to vůbec. Budu jí držet pěstičky. A stejně tak ještě někomu jinému kvůli přijímačkám.

Život je někdy hodně zvláštní. Třeba vůbec nechápu, proč píšu to, co zrovna píšu. Jen tak si píšu. Rozumíte tomu někdo? Protože já teda ani omylem.

Teď koukám na Kriminálku Miami. Bže to je ale divný díl. Absolutně ho nechápu. Možná to bude tou večerní hodinou. Anebo taky tím, že je to prostě divný. o.O

Už raději přestanu psát. Stejně je to příspěvek absolutně o ničem. Ale odreagovala jsem se.

Foto: Pixabay.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge