Co je u mě nového?

„Štěstí i neštěstí je věcí duše…“
Démokritos

No, docela dost… Tak proč jsem tedy tak dlouho nenapsala? Inu, nějak nebyl čas. Chuť by byla, ale ten čas mi ubíhal nějak příšerně rychle. Za pár dní bude konec srpna. Bude to historicky poprvé, kdy nepůjdu se začátkem šk. roku do školy – začátek šk. roku je myšlen ve spojitosti se začátkem šk. roku pro základní a střední školy. A to proč? Protože mně škola začíná až 22. září.

Áno, čtete správně. A pokud vás ještě neunavilo přemýšlení, tak vám jistojistě došlo, že jdu na výšku (kdybyste náhodou na můj blog zavítali poprvé v životě, což se může stát… protože sem nikdo kromě mě nechodí)!

Hmm… co dál. Dál se opětovně pokusím zpětně sem na blog naházet pár keců, abyste věděli, co se mi za tu dobu jakože událo. A že toho bylo požehnaně!

Ale abych vám to řekla ve zkratce:

Dočetla jsem BD v EN. Zároveň sice čtu i CZ překlad, ale prostě jsem neodolala a přelouskala to v EN. No páni. Narozdíl od nespokojených a věčně kritizujíchc fanoušků se mi BD dost líbí. Logicky vzato – jinak to ani skončit nemohlo. Tak jestli se vám to nelíbí, váš problém.

Dneska jsem měla svou třetí jízdu v autoškole. Jakpak mi to jde? Mno… začátky nikdy nejsou lehké, ale už je to docela dobrý ^^ Chce to jen cvik a míň křeče XD

Díky Honzovi už mám založenou svou vlastní doménu. Ale kdy bude kompletně sprovozněná – těžko říct… Nejdřív musím udělat grafiku na jednu ze svých poddomén, protože ta je momentálně nejdůležitější. Pak subdoména druhá, a potom na doméně rozcestník s pár kecama.

Začala jsem svůj pokoj pořádně vyklízet a vyhazovat spoustu věcí. Proč to? Protože si ten svůj pokoj CHCI vymalovat. Přesněji řečeno – tatík mi nejdřív musí ukázat, jak si jej mám vymalovat. Ale to se poddá. jsme přece šikovná holka.

Zítra jedu ke Kivi domů – do Petrovic – abych jí zase upíjela krev. Když už jsem posedlá tím Edwardem, že. V sobotu tak totiž budou Petrovické slavnosti a možná přijde i kouzelník XD Prdlajs. Na oznámku píšou, že by tam teoreticky měla být skupina PEHA (něchápem, všude píšou, že se rozpadli o.O) a skupina Buty, od níž umím leda tak pár písniček. O to víc je budu zpívat ^^

No a dneska se máme jít podívat do kina na film Mamma Mia! Konečně! Těším se, těším..

Pokračování příště…

Foto: Kaboompics.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge