Překvapivě… ještě žiju!

A mám v plán užít ještě hooodně dlouho.

Proč jsem se tak dlouho neozvala? Proč? Proč jen…? Jak jsem to mohla udělat té jedné miliontině obyvatelstva, která čte můj blog? Takhle sprostě vás opustit a nechat na holičkách… bez holiček… co to sakra ty holičky vůbec jsou? Holič je de facto kadeřník. Tak holičky budou kadeřnice? Znovu… Jak jsem vás mohla nechat bez kadeřnic!

Vidíte? Mohla 🙂

Holt to na člověka někdy sedne. Lenost. Nedivte se, ve škole na nás hážou jedno učivo za druhým. Píšeme písemky, jak… doplňte sami… ne, doplním to já – hotentoti! A tak vůbec jsem zaneprázdněná veškerým tím stresem ohledně přijímacích zkoušek na výšku apod.

Víte vy co? Nebaví mě to, normálně mě to nebaví… Fakt.

Tak třeba dneska. Dneska jsem byla na druhém termínu NSZ (Národních srovnávacích zkoušek) od společnosti SCIO. Zase jsem to měla na stejné střední zdravotnické škole jako poprvé… a kupodivu jsem byla ve třídě se dvěma stejnými lidmi co minule. Dar či prokletí? Prokletí! Jednoznačně prokletí! Nemohli mi tam ti pitomci od SCIA šoupnout Kivi nebo Nikitku? Ne! Oni mi tam šoupnou ty dva… arrrrgh -.- Raději více necementovat.

Jak to dopadlo? Začala jsem okolo 9. hodny testem ze ZSV. Dostala jsem číslo 2 ^^ Zdál se mi těžší než ten minulý – tak ale… tipsport. Pak okolo 11:15 začal test z OSP. Ta třída byla miniaturní a nás tam bylo 36 + 2 administrátorky! Jak sardinky! Tentokrát jsem měla číslo 3… a má spolusedící… Tu bych zaškrtila.

Pardon, jestli se náhodou (velice nepravděpodobné) ona osoba dostane sem na blog a přečte si o sobě. I když… těžko by jí to došlo. TA osoba byla příšerná! Jakmile přišel Analytický oddíl, začala tak zuřivě tím centrákem sepisovat zápisky, že hýbala celou lavicí a tím pádem také MÝM testem! Jak jsem se sakra měla soustředit, když se mi ty papíry pohybovaly nahoru a dolů?! V jednu chvíli jsem dokonce pozorovala, jak se mi katastroficky třepe voda ve flašce od Coca-Coly… Ale říct jsem jí nic nemohla – co kdyby mě ty ukrutně se tvářící administrátorky vyhodily? Raději nezkoušet. Ono vůbec… vždycky když nám jedna z nich nahlásila, že nám zbývá už jen 5 minut, všichni sebou leknutím škubli ^^ Tentokrát jsem měla verzi A a musím říct, že to bylo už od začátku poznat. Zdála se mi lehčí. I když… ten Kvantitativní oddíl – KO.

A po testech jsem hezky jela s rodiči domů, pak jsme zašli do restaurace a napapkali se a hodně přežraní jsme se odkolébali domů.

THE END

teda spíš

… to be continued …

P.S.: Continued asi tak za pár minut, kdy sesmolím další příspěvek o tom, na co jsem čučela v telce.

Zatím dumejte nad tím, co je to Převaděč spojitosti!

Foto: Pixabay.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge