ČEZ ať jde pod kytičky!

„Smích? Přejde…“

Je to fakticky na prd. Tohle je v tomto měsíci už podruhé! A co že to mám na mysli? Výpadek elektřiny. Včera nás tento výpadek postihl od 13:30 do 19:15… pak nám šla elektřina půl hodiny a opět vypadla… takže jsme byli bez proudu od 19:45 do cca 1:00 (to hodinou si nejsem až tak jistá).

Ale je to fakt příšerný. Je neuvěřitelné, jakou moc má elektrický proud. Člověk si nemůže připravit teplé jídlo, nemůže se koukat na televizi, nebo si číst a vůbec dělat fůru dalších věcí. Na druhou stranu takovéhle „černé hodinky“ se dají využít k povídání. Včera jsem v tomhletom směru byla extratřídou. Co já navkládala… vtípek sem, vtípek tam.

Co dneska… dneska jdu okolo 12.hodiny na kosmetiku. Přesněji… dobrovolně se nechám mučit kosmětičkou. A proč to dělám? Snad ne proto, že bych měla ráda bolest…? Ani náhodou. Ale můj ksichtík za ten měsíc práce ve fabrice vypadá opravdu … éh… strašně? No, to možná ne. Ale potřebuje očistu. A to teda pořádnou. To bude bolesti. Au au u.

A pak někdy okolo 15.hodiny jdu se sestrou za učitelem z Autoškoly. Budeme si oživovat paměť o dopravní značky. Ajajajaj… snad to bude v pohodě. Já už se včera pokoušela něco vpravit si do hlavičky makovičky. Nešla elektřina, světlo ještě bylo ucházející, takže jsem se učila. Přečetla jsem si 30 stránek hutného textu, který se týkal dopravních pravidel + tak 8 stránek dopravních značek. I tak mám pocit, že budu za kreténa ^^ Ále co… alespoň bude vědět, do čeho jde… že. To bude sranda.

A jinak… až to všechno budu mít za sebou, hodím sem své přípsěvky z dob minulých. Protože vždycky, když jsem začala psát příspěvek na blog, se mi buď vypnul proud, nebo mi nejel net, nebo mi nejel Blogger… no prostě samé lepší. Takže to hezky dohoním. A povykládám toho mnohem víc.

Foto: Pixabay.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge