Ta svině!

Tohle snad není možné! Člověk si celý natěšený sedne ke compu, že si pobrouzdá po netu – ale ten zas*aný comp prostě odmítá jet rychleji. Každé otevřené okno se sekne někde v polovině, písnička začne znít jako nějaké ďábelské poslání a zprávy z ajska a Skypeu vám tu blikají oranžově a vy s tím nemůžete nci dělat!

A tak tedy sundáte ruku z myšky a modlíte se, aby se ten počítač vzpamatoval. A to sakra rychle. Protože takhle čučet na seklou obrazovku vážně nevydržíte moc dlouho.

Pak se comp vzpamatuje a vy si oddychnete. Jenže když najedete na blogspot a také photobucket, že si o tom napíšete nějaký nadávající příspěvek – photobucket je prej dočasně mimo provoz a blogspot vám taky nějak neodpovídá. To byste nejraději ta okna zavřeli, jenže ono to zase nejde!

Tak opět čučíte na seklou obrazovku a po nějaké době to vzdáte a chcete počítač vypnout. Stisknete to velké tlačítko a čekáte, že se comp vypne. Ale ono ne… ono se vás to několikrát zeptá, jestli chcete ukončit program (či co to) a až tak po půlhodině se to vypne. Skvělé! Vážně skvělé!

Pozabíjet je všechny!

Foto: Pixabay.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge