Dokážu to!

Jasně… já to prostě dokážu! Zvládnu to! Převálcuju je! Jsem dobrá! Jsem víc než dobrá! Jsem prostě výborná!

Tak tohleto bych si měla neustále opakovat, abych si dokázala zvednout sebevědomí a ty srovnávačky napsat co nejlíp. Přes SCIO jsem si objednala několik setů testů a před pár minutami jsem si na ostro vyzkoušela první z nich.

A byla jsem docela překvapená, protože jsem jej na první pokus a bez jakékoliv přípravy udělala na 48,33333333336 percentil (asi je to percentil… bylo to na tom vyhodncoení nějak divně napsané). A to je vážně dobré! Vážně, vážně, vážně dobré… Možná bych to mohla dotáhnout na těch 70 – s pořádnou přípravou.

Jenže na tu pořádnou přípravu teď nemám čas, takže až půjdu toho 9.2. na NSZ do Ostravy, dopadnu docela dost blbě. Ále co… mám ještě další pokusy a to snad bude lepší! S těmi dnešními cca 50 bych měla jisté přijetí na Slezskou univerzitu, na fakultu sem do Karviné. Takže bych měla jistou alespoň jednu školu ^^

Nejsem zase tak úplně blbá… jen to chce fakt ten trénink. Jo… a hlavě to chce, abych si zopákla jednoduché vzorečky z matiky (obsah rovnostranného trojúhelníku apod.), protože to byla ta část testu, ve které jsem byla vážně nahraná. Já tu matiku nesnáším -.-

A taky to chce, abych si pořádně přečetla tu knížku do ZSV, protože počítám, že test ze ZSV dopdane mnohem hůř než test z OSP. Ajajajaj… já už stresuju teď! Co budu potom dělat toho 9.?

Foto: Pixabay.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge