Ne, nejsem mrtvá

Jen jsem až neskutečně líná a vůbec mám nějak míň času, než kdy dřív.
Bumtarata bumtarata bum bum bum!

Co se u mně zatu dobu událo nového? Až moc, moc věcí… které se pokusím objasnit někdy v průběhu dalších příspěvků – věřme, že něco postnu.

Autoškolu jsem úspěšně a na první pokus udělala dne 24.11. (Po tom, co jsem se X dnů klepala strachy z toho, že to neudělám.) Takže začněte chodit kanálama… Ale ne, vlastně nemusíte. Jelikož od doby, co jsem řidičák udělala, jsem ještě za volant nesedla. Ptáte se proč? No, to nás je víc… Prostě mě k tomu autu tatík nechce pustit.

Začala mi škola a já “slavnostně” nastoupila do prvního ročníku Manažerské informatiky. No, že by ta škola byla nějak zvlášť jednoduchá, se opravdu říct nedá. Možná je to z velké části právě zaviněno tím, že jsem na OPFku šla z gymplu a ne z nějaké obchodky, či snad hotelovky atp. Ale ono se to poddá.

Dalším významným mezníkem mého “pobytu na škole” se stal moment, kdy jsem podala přihlášku do AIESEC (největší mezinárodní neziskové nepolitické studentské organizaci XD ) a kupodivu… mě vzali. Byl to pro mě docela šok a v první moment jsem nevěděla, jestli jsem ráda nebo ne. Teď s odstupem času můžu říct, že ráda jsem, jelikož jsem našla partu lidí, která mi prostě sedí. Ale o AIESEC někdy jindy. Budu se o naší pobočce určitě zmiňovat častěji, jelikož nyní tak z poloviny tvoří můj svět…

Ve škole mám za sebou už všechny semináře a teď mám zkouškové. Test z angličtiny už mám úspěšně za sebou a stejně tak i zkoušku z matematiky. Co mě ještě čeká? Příští týden zkouška z informatiky a mikroekonomie. Další týden zkouška z nauky o podniku, která mě absolutně nebaví a jako doufejme poslední zkouška v řádném termínu – právo. Kéž by se mi podařilo udělat všechny zkoušky na poprvé a nemusela bych se stresovat při učení se na opraváky.

Jaké byly letošní Vánoce? Rozhodně jiné než ty loňské. Letos jsem o vánočních prázdninách brigádničila za pokladnou v Tescu a… už nikdy více. Stačilo mi, vážně. Doma jsem tudíž byla sporadicky, ale i tak mi to stačilo. S nadílkou jsem byla nadmíru spokojená.

Á ano, 4.ledna jsem oslavila své kulatiny – je mi už 20. No, musím říct, že se cítím jinak. Ještě podivněji než kdy dřív.

Myslím, že to by pro začátek mohlo stačit. Musím se jít zase učit – ne, že bych se učila XD Však to znáte, lenora… jak cyp!

Foto: Kaboompics.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge