Máte X Factor?

Já mám Factor… XY! Teda… to není faktor, ale spíš 23. pár chromozomů ^^ Ne! Já jsem ten X Factor! Všichni hledají, ale marně! Mě může najít jen ten, kdo ví, kde bydlím. A to ví asi jen… *počítá* 30 lidí -.-

Kruciš! Budu prozrazena! Jak se vypořádám s tím neustálým naháněním kvůli podpisům? A co všudypřítomní paparazzi? Může někdo tak velkou slávu vůbec unést? Zhroutím se z toho snad jako bývalá popová princezna Britney? Zjistí mi taky nějakou psychickou vadu? Žeby konečně…? Konečně budu vědět, že za všechny blbosti, co jsem v životě udělala, může můj faktor, X Factor!

Tak dobře, měla bych se uklidnit, jinak si nebohý náhodný internetový brouzdař řekne, že jsem se ze všeho zcvokla. Možná že by ani nebyl daleko od pravdy. Tak ale… chci se bavit o včerejší české X Factorové premiéře.

Ha! Kdo z vás koukal? Přiznejte se! Já teda jo a vůbec se za to nestydím. Jednou mi jeden známý o Superstar řekl, že to je jenom banda idiotů. Ále co… ať už jsou tihle soutěžící vážně idioti nebo ne, mě to vážně bavilo. Nehledě na to, že jsem se do školy hovno naučila (to prostě nešlo). Mám ráda hudební soutěže (i když 3 řady Superstar bylo už i na mě dost… pfujt!), mám ráda hudbu, tanec… zpěv. Těším se na další díly a hlavně na Leoše. Ať už ho máte rádi nebo ho nenávidíte, jeho a Patrika Hezuckého fakt zbožňuju (a samozřejmě jejich pořad na Evropě 2).

Můj faktor X opět nezklamal ^^

Foto: Pixabay.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge