Dnes je ten den

Ano, přesně dnes je ten den, kdy se vracíme do budoucnosti. Přesně dnes je den, kdy se filmová budoucnost stala skutečností a my i nadále nemáme většinu vymožeností, které Marty McFly v budoucnosti viděl.

Jako správný nerd jsem i já jako malá naprosto propadla filmové trilogii Návrat do budoucnosti. Už ani nevím, kolikrát jsem filmy viděla a přiznám se, že nejradši mám druhý díl a nejméně mě zatím bral ten třetí.

Líbí se mi strašně to, jak všihni nerdi světa příchod tohoto dne „oslavují“ stejně mocně jako třeba Ručníkový den, který je i pro mě hezkým svátkem. Na netu se tak během dneška objevila celá řada zajímavých a vtipných článků. Z českých rozhodně stojí za zmínu ten na XB1. Vtipně shrňuje, co všechno máme, nemáme a možná i budeme mít.

bttf2015_2

Jako perfektní mi přijde i nápad oficiální stránky odpočtu do významného dne, nebo oficiální FB stránka. USA Today dneska dokonce vydalo deník se speciální obálkou:

A když už nemáme ten devatenáctý díl Česlití, máme alespoň super trailer:

Dokonce máme i reklamu na Hoverboard:

Více zajímavostí a videí můžete najít třeba Collideru. Jsem ráda, že se něco perfektního chystalo i u nás. Dneska se totiž v některých českých kinech speciálně promítají první dva díly série. Bohužel se po lístcích jen zaprášilo, a tak mi nezbývá nic jiného, než si filmy za chvíli pustit na počítači:

Co vy a Návrat do budoucnosti? Chtěli byste někdy cestovat časem? Do budoucnosti nebo minulosti? Já bych určitě chtěla alespoň nakouknout…

Zdroj obrázků: Collider.com, CasopisXB1.cz

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge