Je potřeba to pořádně nakopnout

Poslední dobou cítím, že je toho tolik, co bych chtěla dělat, ale protože si to nedokážu pořádně zorganizovat, nedělám pořádně nic tak, jak bych si představovala. Poslední měsíc nebyl ten z nejlepších, ale vždycky, když vás život pořádně nakopne, musíte najít v tom špatném něco dobrého, co vás nakopne zase správným směrem.

Rozhodla jsem se více si užívat života, bavit se, dělat to, co mám ráda a najít si čas na všechno, co mě baví. Nic a nikoho nezanedbávat, objevovat nová místa, vzdělávat se, mít se prostě fajn. A protože mám ráda všechna inspirativní videa, knihy, texty a písničky, stává se pro mě Fight Song od Rachel Plattern.

Od prvního poslechu jsem věděla, že mi zpívá přesně ze srdce a že tohle je to, co mě povede dál. Razím heslo, že nikdy není pozdě na to, aby člověk s něčím začal, něco dotáhl do konce. Jen je potřeba mít dobrý time management a na tom jsem už začala pracovat. Uvidíme, jak moc se mi začne dařit. Každopádně jedno z těchto rozhodnutí je i to, že nehodlám zanedbávat žadný ze svých blogů nebo webů a do všeho půjdu po hlavě… jinak to totiž ani neumím.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

1 komentář

  1. U mě místo nakopnutí funguje možná trochu paradoxně to, že si dám pauzu, odpočívám a prokrastinuju. Stačí mi tak týden a pak se začnu tak nudit, že ta pracovní flow přijde sama, jen co sednu k práci. Blogování mám ale většinou až jako poslední prioritu, investovaný čas do blogu má špatnou návratnost :/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge