Jedu, jedeš, jedeme…?

„Nevíš-li kudy, nevadí!!
Jdi za většinou.“

Takže mám za sebou „schůzku“ s kosmetičkou. Tak mě potrápila, poďubala, poškubala… a stálo to 232 kaček. Ale stálo to za to! Dokonce i segra mi řekla, že prej vypadám líp. A to je teda něco. Muhahááá… snad mi to vydrží dlouho ^^

No a později jsem i se segrou šla na tu Atuoškolu. Přišly jsme tam a já jako první sedla ke compu, abych si vyzkoušela poznávačku značek – 30 minut 25 otázeček. No, prošla jsem. I když jsem si z učebnice přečetla jen šest stránek značek.

Segra měla pak mnohem lehčí verzi, mno. Ale i tak – obě jsme prošly a to je to hlavní. V pátek se prej budeme seznamovat s vozidlem. To bude prča.

Já o autě tak akorát vím, kde je volant, řadící páka, brzda a že má auto čtyři kola… bacha, ještě vím, jak hodit blinkry a zapnout ostřikovače. A to nás pak v pátek chce vzít do parku za letňák pojezdit na parkovišti. Jémine… to bude ale zážitek.

Mno, v Autoškole jsme zkejsly asi tak hoďku a pak se šly podívat na boty k Baťovi – měli mít prej slevy. Tak slevy sice byly, ale zbyly už jen auta pro menší nožky. Je fakt, že se mi tam pár bot líbilo, ale ty zase až tak levnější nebyly. Nedá se…

A co zítra…?

To teprve uvidíme.

Foto: Kaboompics.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge