Říkal si hurikáááán…

Quoting: „Be who you are and say what you feel, because those who mind don’t matter, and those who matter don’t mind.“
~ Dr. Seuss ~
Drinking: still… Bonaqua
Listening: GLEE Xmas songs
Watching: YouTube
Reading: Tornment – Kate Lauren
!!! Goodreads !!!
 again

Tak jo, abych pravdu řekla, snažím se, seč můžu…

A vychází mi všechno, jak bych si přála?

Ne.

Ale ono se to zlepší. Určitě.

Včera jsem si konečně sedla a začala psát bakalářku. Sice jsem sepsala jen ubohou první stránku a půl první kapitoly, ale to nevadí. Důležité je přece začít.

Jsou tu ale jiné věci, které mi jdou docela dobře a rychle. A tím je čtení knížek v angličtině. Díky této momentální zálibě jsem si i pořídila další blog, který je zaměřený jenom na recenzce přečtených knížek. Zatím se to vyvíjí docela dobře a doufám, že to tak bude i pokračovat. Zlepšuju si díky čtení i svou slovní zásobu a to je moc dobře… když uvážím, že už nemám s kým praktikovat mluvenou angličtinu v běžném životě.

Semestr je už skoro v polovině, průběžné testy jsem měla jenom dva a oba jsem jakž takž zvládla. Musím ještě vypracovat pár seminárek… a mnohem víc se věnovat své bakalářské práci.

Ne, že by se mi chtělo.

V jednom momentu pomatení mysli a všech mých nesmyslných smyslů… jsem si založila blog Jak přežít Ameriku, kde si chci sepsat veškeré myšlenky, postřehy… a samozřejmě i deník… z mého pobytu v Americe. Do Zážitkovníku, který byl kdysi založený hlavně kvůli tomu, udělám spíš blog o našich zážitcích apod. Jeden z nejbližších zážitků bude tzv. Fajný večer u Michala na kolejích 😀 A dále… Vánoční jarmarkobraní – prvně směr Olomouc!

Doufám, že tyto Vánoce budou lepší než ty loňské.

Foto: Pixabay.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge