Hm… hunťa bana level 3!

(Ne)milí spoluobčané,
co ku*va děláte na mém blogu?!

LOL

Pozn.: Syki právě v hlavě shořel mikročip. Chová se podivněji něž kdy dřív. Halelujah!

Pozn. Pozn.: Pokud ten joke nechápete, máte problémy s RPG. 

Co se mi jen dneska přihodilo? Hmm… dneska jsme měli konečně tu Case study v Profesním poradenství – dostali jsme A, ale bylo to sakra divné – hlavně, že to už mám za sebou! Cestou z PPRP (ten podivný předmět zmíněný výše) mě zastavili dva malí prcci, že prej jestli si nekoupím květinku. No zkuste jim odolat, škvrňatům malým… a když je dneska ten Český den proti rakovině… tak jsem si tu květinku koupila. Musím se vážně pochválit – pravidelně přispívám na charitu… teda… myslím v podobě těchletěch akcí. Občanskému sdružení Pomoc dětem jsem za ty roky vysolila pěkné penízky.

Ano, k matice jsem se dostala… k právu ne. Ale zítra! Zítra to mám v plánu napravit. Vážně! Na mou duši, na psí uši, na Allenovo svědomí…

Včera bylo konečně první kolo Eurovize. Akorát mě příšerně štve má ségra – dneska si ty songy pouští furt dookola a nahlas, došla jsem k závěru, že mi ESC 09 chce znechutit. Ale to se jí nepodaří.

Když jsem dneska zase tak proplouvala vlnami YouTube, mé denní dávky všeličehos (strašné slovo toto), podařilo se mi narazit na úžasnou věc od T-Mobile. Poslední dva týdny mám nějakou úchylku na reklamy. Furt si dookola pouštím reklamy z Coca-Coly (Always Coca-Cola!) – ale o tom až někdy speciálně… zpátky k T-Mobile. Reklamy T-Mobile mám moc ráda. Ne, nejsem objektivní… protože mám tohoto operátora a v daleké budoucnosti jej nemíním měnit, ani kdybyste mě nastokrát přesvědčovali.

Tohleto mi prostě vyrazilo dech. Je to úžasné, úžasné… První dvě videa jsou z Trafalgarského náměstí v Londýně. UK zbožňuju a pokud se mi poštěstí, chci tam v budoucnu nejmíň 2 roky žít. Trafalgar je krásný, opravdu krásný… a to, co tam lidé předvedli… to mě málem dohnalo k slzám (jsem nějaká sentimentální… shit).

Tenhle chlápek mě totálně dostal. Smála jsem se u toho až hrůza (já v úvodu říkala, že mi shořel mikročip!)

Jo… i P!NK tam nějak záhadně byla… nebo to možná není záhada.

A nakonec opravdu drsné video. Ten nápad se mi moc, moc, moc líbí. Svět reklamy mě vážně nepřestává fascinovat – a pokud to nějak půjde, ráda bych třeba i v reklamě pracovala… ale kdoví…

Songy, na které tancovali:
– Shout – Lulu & The Luvvers
– The only way is up – Yazz
– Dont Cha – The Pussycat Dolls
– Blue Danube Waltz – Strauss
– Get down on it- Kool and the Gang
– Since youve been gone – Rainbow
– My boy Lollipop – Millie
– Do you love me – The contours

Doufám, že jsem někomu zpříjemnila den… a když ne, no tak co… já to přežiju XD

Foto: Pixabay.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge