Copytrik na každý den

V poslední době cítím, že můj život potřebuje nový směr, proto se snažím oživit i dávno zapomenuté věci, přicházet s novými nápady a naučit se zase být kreativní. V náhlém pomatení smyslů jsem si koupila kreativní knihy, po kterých jsem pokukovala už dlouho (o tom někdy jindy), a začala zkoumat i vlny domácího internetu.

Ani nevím jak, narazila jsem na docela povedenou a myšlenkově naprosto jednoduchou stránku – 365copytriků. Píše ji jistá Michaela Mužíková, o které jsem vygooglovala snad jen to, že přispívá do Hospodářských novin a vede své vlastní kurzy na Naucmese.cz, ale naprosto mi to stačí, protože ani víc vědět nemusím. Zaujal mě nápad každodenních příspěvků s nějakou radou pro všechny copywrightery.

To já samozřejmě nejsem, ale nezaškodí se tu a tam něčemu přiučit, nad něčím se zamyslet a něco jednou třeba i využít. Jde o poměrně nenásilnou formu, která nikomu neuškodí a i když ne vždycky se vším úplně souhlasím, je to fajn a baví mě to. Vždycky na daný den kliknu a podívám se… a o tom to je. Tak se taky nechte inspirovat!

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge