Jsem blázen? no a co… XD

„Bláznům se nesmí odporovat… blázni se musí podporovat.“

Dobře… dobře… zase jsem řekla, že budu psát a co jsem udělala…?

Nenapsala jsem.

Ne nadarmo se říká – sliby, chyby. Ale tak… se seberu a začnu zase písat. Alespoň trošku, trošičku, trošilinku…

Co se za tu dobu u mě událo nového? Chekujte…

Úterý 24.6.
Nemůžu najít přepalovatelná CDčka, která jsem si tak hezky shromáždila na hromádku. Tu hromádku jsem někam přešoupla. Nevím kam… Celá nervózní jsem je celý den hledala. Nenašla jsem.

Středa 25.6
Stále nemůžu svá CD najít. Začínám mít depresi. Nemůžu si přetáhnout data na notebook, protože NEMÁM ta CD! Z nudy začínám na noťasu sledovat fil Dámy nebo nedá mi? Směju se jako šílenec. Tohle jsem potřebovala.

Čtvrtek 26.6.
Vzdávám honitbu za CD. Trávím den brouzdáním po netu. Nacházím internetovou podobu knihy Stmívání (Twilight). Už kdysi jsem ji chtěla přečíst. Začínám tedy číst. Začátek mě moc nezaujal. Přichází na scénu Edward a já vím, že mé srdce se rozpoltilo na 2 sféry vlivu – Edward a pan Darcy. Nemůžu přestat číst. Čtu a čtu a zase čtu. Hledám na netu stránky, které se věnují S. Meyer. Nacházím a začínám se těšit na film.

Pátek 27.6.
Připravuju se na cestu na jižní Moravu. Máme odjet v pět odpoledne, ale odjíždíme až mnohem později. Inu… co se dá dělat… nemůžu balit, když se musím na něco dívat ^^ K večeru přijíždíme na Halenkovice – ve vzduchu je něco zlého. Dočetla jsem Stmívání. Edward Cullen je prostě úžasný. Škoda jen že neexistuje. I když… kdoví ^^

Sobota 28.6.
Má předtucha se vyplnila. Reálně začínám uvažovat o tom, že jsem jasnovidec. Nebo hodně dobrý „předpovídač“. Oslava tetiných 50. narozenin je teda gól – je ze mě servírka, myčka a uklízečka v jednom. O budoucnost strach nemám, vypadá to, že se budu umět uživit. Začínám číst Nový měsíc (New Moon). Mé sympatie k Edwardovi rostou každým okamžikem. Jacob mu výborně sekunduje – ale Edward je holt Edward.

Neděle 29.6.
Dočetla jsem Nový měsíc. Edward je můj pan Darcy. Můj pan Darcy je Edward. Proč jen takové exempláře kluků nejsou někde blízko mě? A ještě líp – proč už s někým takovým nechodím? Nedostatkové zboží. Jsem asi blázen. Vůbec mi to nevadí. Jedeme zpátky do Karviné. Jsem doma… jsem doma… jsem doma… Potřebuji další díl série o Isabelle Swanové. Začínám uvažovat o tom, že ty knihy objednám po netu – u nás v knihkupectví je asi těžko seženu.

Foto: Kaboompics.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge