Jde to ztěžka

“Není důležité pracovat. Důležité je informovat druhé, že pracujeme.“

Asi jsem úplně blbá. Ne asi. Zcela určitě.

Už mě to fakt nebaví. Nebaví… nebaví a nebaví…

Učím se jako blázena mám pocit, že jsem už zapomněla to, cm jsem se naučila předtím. Od pondělka (minulého) jsem měla tolik nápadů na příspěvky, které bych sem mohla napsat… jenže jsem se k tomu jaksi nedostala, protože nám snad od středy nešel net!

Dokážete si to představit? Že vám v dnešní společnosti nejde internet? To je jako byste byli bez jedné ruky… nohy… ucha… nosu… bez něčeho, co je obvykle v páru. Ještě štěstí, že veškeré potřebné věci na maturitu jsem si postahovala do compu už dávno předtím. Jinak bych teď byla prostě nahraná. Vždycky jsem věděla, že je pro mě internet důležitý, ale tak týden se bez něj obejdu (pokud ho ovšem opravdu nutně nepotřebuju)… Pro mou sestru je internet životně důležitý – už se u ní projevovaly abstinenční příznaky (nebezpečný tik v oku).

Najedu si na jeden ze svých emailů (mám jich asi 4 – 5) a v jednom mám přijatých 32 mailů o.O V druhém 24 a ve třetím 15! Na ty další jsem raději nekoukala. NA DeviantARTu jsem měla díky špiónkovi 64 nových obrázků na kouknutí! Po otevření ajska na mě blikalo snad 11 zpráv, kde jako jsem? No to je strašný tohleto… fakt že jo.

I když je pravda, že díky nefunkčnosti netu jsem alespoň seděla nad učivem na maturu. Češtinu jsem se učila 3 dny, stejně tak ZSV, dějepis umím jen do půlky a angličtinu jen tak projíždím očima. Prý je to normální, ale já si opravdu nic nepamatuju. Error… error… Já si budu u té matury TAK strašně vymýšlet. A kecy typu: „Udělali to všichni, uděláš to taky…“ mi vážně moc nepomáhají. Protože si pořád říkám, že JÁ to určitě neudělám… Jsem marná.

Už to chci mít za sebou. Ten pátek je strašně dáááleko.

2 dny do maturitního dne

Foto: Kaboompics.com

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

CommentLuv badge